Kellően precíz kommunikációval időt és pénzt spórolhatunk. Az egyik erősségünk, hogy a megrendelői brief-ek alapos egyeztetése közben felvetjük a lényeges hangi szempontokat, és hamar friss zenei ötleteket vázolunk fel. A rendezői utasításokat – legyenek azok akár egyszerű “konyhanyelven” megfogalmazva – jelentős rutinnal vagyunk képesek a zene nyelvére lefordítani, és hangzó formában megvalósítani.

ÖTLETELÉS

Megtapasztaltad már, hogy a csapatmunkában a jó ötletekből egyszer csak zseniális ötletek lesznek? Mi így készítjük el zenei ötleteinket. Egymást inspirálva.
A hangszerelés és "sound design" - ha ügyesen használják - a kulcsa lehet egy márka kommunikációjának. Az érzelmekre és asszociációkra hatva segít a termékek azonnali azonosíthatóságában. Az ilyen alapvető szempontokat csapatunk megvizsgálja, mielőtt egyetlen hangot leírnánk.

KATA

Kata dalszerzőként követi a mai trendeket. Közel 10 éves reklám-zeneszerzői tapasztalattal a háta mögött erős,karakteres zenéket készít. Az USA-ban elvégzett egyetemi tanulmányai utàn számos zeneipari szakemberrel dolgozott nemzetközileg. Sokat utazik, ezért mindig képben van a legújjabb hangzások és stílusok terén.

BALÁZS

Balázs, “a stílusötvözés doktora” a bécsi zeneakadémián szerezte Ph.D. diplomáját. 20 éve dolgozik film- és reklámzeneszerzőként, valamint sound designerként. Izgalmas, energikus szerzeményei keverékei a klasszikus és modern stílusoknak. Balázs a “hibrid/nagyzenekari zeneszerző” srác a csapatban.

ÁRON

Áron sokoldalú zeneszerző, zongorista, dalszerző, hangszerelő, aki könnyen  mozog a klasszikus és a könnyűzenei irányzatokban. Nagyon gyorsan programoz, így órák alatt összeállít egy trendi zenei alapot vagy klasszikus 

nagyzenekari hangszerelést. Nem ismer lehetetlent, ha rövid határidőről van szó. 

MUNKAMENET

KONCEPCIÓ

ZENEI VÁZLAT

Elküldjük számodra a demo verziót, mely még egy vázlatos hangzással, de kidolgozott zenei ötletekkel rendelkezik. Ezután kiértékeljük a visszajelzéseket és elvégezzük a finomításokat / változtatásokat.

KEVERÉS

Miután a visszajelzések alapján befejeztük a felvétel hangszerelését, megkeverjük és mastereljük az anyagot.
 

LEADÁS

A programozás, hangszerelés és az élő felvételi munkafolyamatokkal egyidejűleg is tudunk haladni, így nagyon szűk határidők esetén is
extra gyorsan végzünk a munkával.

Projektjeinket 5 évig megőrizzük, így megrendelőinknek van lehetőségük új verziókat is rendelni.

Designed by BRAIN STUDIO

All rights reserved Sound Tailors 2017-2018

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Instagram - White Circle