PARTNEREINK

THE BAKERY LA

Mastering facility The Bakery began over a year ago as the ambitious next step for successful mastering engineer Eric Boulanger. Located in the heart of the Sony Pictures Studios lot, The Bakery opened up shop and quickly became well known for its professionalism, wide range of quality mastering services offered, and most of all the extraordinary talents of Boulanger and the rest of his team, including fellow mastering engineer Jett Galindo. 

UNIVERSAL MUSIC GROUP

A Universal Music Group (rövidítve UMG) a zeneipar legnagyobb üzleti vállalkozása és a legtöbb lemezkiadót tömörítő lemezkiadói csoportosulása. Piaci részesedése alapján a négy nagy kiadói csoport közül a legnagyobb. A Universal Music Group a Vivendi francia médiakonglomerátum leányvállalata.

INSPIRED SELECTION

Megjelent Magyarország első online zenész katalógusa és munkaközvetítő rendszere. A regisztrált zenészek belső minősítési rendszerünkön keresztül kapnak szakmai minősítéseket, melyek a zsűri értékeléséből és a szakmai tapasztalataik alapján alakulnak. Stúdiógyakorlati meghallgatásainkon teszteljük a fiatal tehetségek stílusérzékét és pontosságát, hogy filmzene felvételeinken a legjobbakkal tudjunk együtt dolgozni.

INSPIRED SCORING ORCHESTRA

Filmzenefelvételekre specializálódott szimfonikus zenekarunk Magyarország legjobban képzett és legtapasztaltabb klasszikus zenészeiből áll. Folyamatos utánpótlásunkat Magyarország online zenészkatalógusa szolgáltatja, amely folyamatos meghallgatásokat és filmzenei továbbképzéseket tart regisztrált zenészeinek. High-end partner stúdióinkban kínálunk Remote Control filmzenefelvételi lehetőséget. Tapasztalt jó nyelvtudással rendelkező karmesterekkel dolgozunk.

TOM-TOM STUDIOS

A csillaghegyi Tom-Tom stúdió számos kiválló stúdióhelyiséggel várja a zenekarokat, előadókat, utómunka és filmzenefelvételek iránt érdeklődő produkciókat. Négy különböző felhasználású és karakterű stúdió helyiséget kínálunk, melyekben minden zenefelvételi lehetőséget megtudunk oldani a szóló felvételtől a szimfonikus zenekarig. A felvételeken kívűl az utómunkákat, keverést, masterelést is elvégezzük.

A stúdiók mellett a Tom-Tom kiadó szervezi számos előadó lemezkiadási munkálatait is.

PANNONIA SOUND STUDIOS

A Pannónia Filmstúdió épülete az 1950-es évek óta a filmkészítés területeinek egyik központja volt. A híres magyar rajzfilmek nagy része itt készült. A rajzfilm készítési aranykor óta mára felújították és otthont ad számos filmgyártással, reklámmal és hangutómunkával foglalkozó cégnek. Az Inspired Selection irodája és bázisa is az épületben, az itt működő társszakmákkal együttműködve alakította ki portfólióját. Az itt működő stúdiók kiválóan alkalmasak vonósfelvételekre, fúvós és egyéb hangszeres felvételekre és nagyzenekari felvételekre.

Designed by BRAIN STUDIO

All rights reserved Sound Tailors 2017-2018

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Instagram - White Circle